Svakodnevni komfor u akcijskoj ponudi prodajnog centra Đurkin

Prilagođavajući se potrebama kupaca, prodajni centar Đurkin za hladnije dane priprema akcijsku ponudu u kojoj ponovno kombinira najbolji omjer cijene i kvalitete. Ponuda uključuje paket plinskih kondenzacijskih bojlera renomirane tvrtke Ariston, čiji su uređaji postali sinonim za svakodnevni komfor u kućanstvu.

U akcijski paket Ariston Clas One bojlera, pripadnika napredne generacije kondenzacijskih sustava, uključen je spojni set sa slavinama i plinskim ventilom, a moguća je i nadogradnja za mobilno upravljanje putem WiFi-ja, što pruža potpunu kontrolu nad upravljanjem toplinom te omogućuje optimalnu ugodnost. U sklopu akcijske ponude, koja traje sve do 31. prosinca 2019. godine, paket je dostupan po cijeni već od 6.999,00 kuna.

Više informacija o aktualnoj ponudi tehnologije visoke učinkovitosti po pristupačnim cijenama te ostalim pogodnostima iz asortimana dostupno je na broju telefona 040/379 000 ili u samom prodajnom centru koji se nalazi na adresi Braće Graner 1, Čakovec.

Veliko otvorenje prodajnog centra Đurkin

Tvrtka Đurkin d.o.o. osnovana je 1990. godine, a proizašla je iz obrta kojeg je vlasnik Zlatko Đurkin pokrenuo davne 1983.

Djelatnosti: izvođenje radova u nisko i visoko gradnji, veleprodaja i maloprodaja specijalizirane robe za grijanje i hlađenje, ventilaciju, vodovod i kanalizaciju, sanitarne opreme i keramike te elektromaterijal i rasvjetna tijela.

Prodajni centar Đurkin na današnjoj adresi posluje od 2003. na 3.000m2 sa skladišnim prostorom, a danas ponosno predstavljamo novoobnovljeni prostor s posebnim naglaskom na izložbeni salon keramike i sanitarija gdje vjerno ilustriramo ambijente proizvoda europskih proizvođača uz ponudu vlastite usluge dizajna i postavljanja keramičkih pločica i sanitarne opreme u vaše oaze opuštanja.

Također smo naglasak stavili na odjel elektromaterijala i rasvjetnih tijela gdje uz stručne savjete nudimo pametna rješenja za opremanje svakog doma.
Na ostalim odjelima svaki profesionalni majstor ili pak hobi majstor može pronaći apsolutno sve potrebno za radove kako u javnim objektima tako i u privatnim.
Naša prednost je u tome što svaki kupac može dobiti individualan pristup, a što zahtijeva veliki angažman s naše strane u smislu vremena, stručnosti, kvalitete, a sve u skladu s potrebama i željama kupaca. Uz stručne savjete, vlastita rješenja i postprodajne usluge kupci se kod nas osjećaju zadovoljno i sigurno.

Stoga im hvala što nas smatraju pouzdanim partnerom i što nas vjerno prate već više od 15 godina.

U tri dana otvorenja za kupce smo pripremili raznovrsne akcije s čak do 50% popusta, na svakom odjelu imali smo i stručne prezentere koji su predstavljali svoje proizvode i od kojih su kupci mogli saznati novitete u materijalima i izvođenju radova. Naravno, kupci su dobili i prigodne poklone, a mogli su se počastiti i s našom slavljeničkom gastroponudom u dvorištu.

Veliko sniženje uz novo otvorenje

U trgovini Đurkin vas nakon uskršnjih radosti očekuju brojna iznenađenja: tjedan traje kraće, jer u četvrtak, 25. travnja, Đurkin otvara vrata novouređene poslovnice. Osim velkog otvorenja koje počinje u četvrtak, a nastavlja se u petak i subotu, u trgovini Đurkin očekuju vas super popusti do 50 posto, odlični pokloni za svakoga kupca, kao i zlata vrijedni stručni savjeti! Dođite u Đurkin i pronađite sve što vam treba za kućanstvo!

Dođite u Đurkin, jer uz Đurkin i vi ste in.