Svakodnevni komfor u akcijskoj ponudi prodajnog centra Đurkin

Prilagođavajući se potrebama kupaca, prodajni centar Đurkin za hladnije dane priprema akcijsku ponudu u kojoj ponovno kombinira najbolji omjer cijene i kvalitete. Ponuda uključuje paket plinskih kondenzacijskih bojlera renomirane tvrtke Ariston, čiji su uređaji postali sinonim za svakodnevni komfor u kućanstvu.

U akcijski paket Ariston Clas One bojlera, pripadnika napredne generacije kondenzacijskih sustava, uključen je spojni set sa slavinama i plinskim ventilom, a moguća je i nadogradnja za mobilno upravljanje putem WiFi-ja, što pruža potpunu kontrolu nad upravljanjem toplinom te omogućuje optimalnu ugodnost. U sklopu akcijske ponude, koja traje sve do 31. prosinca 2019. godine, paket je dostupan po cijeni već od 6.999,00 kuna.

Više informacija o aktualnoj ponudi tehnologije visoke učinkovitosti po pristupačnim cijenama te ostalim pogodnostima iz asortimana dostupno je na broju telefona 040/379 000 ili u samom prodajnom centru koji se nalazi na adresi Braće Graner 1, Čakovec.

Jesenska akcija u prodajnom centru Đurkin

Prodajni centar Đurkin mnogima je prvi odabir pri opremanju doma grijaćim tijelima, klimatizacijskim uređajima, elektromaterijalom, raznim vodovodnim materijalom, sanitarnom opremom i prije svega širokim asortimanom keramičkih pločica svih vrsta za unutarnje i vanjsko oblaganje.

Posjetite nas u preuređenom i sada još atraktivnijem prodajnom centru u Čakovcu, koji se prostire na oko 2500 kvadrata, te razgledajte aktualnu ponudu spomenutih vrhunskih proizvoda po pristupačnim cijenama.

Krenule su i jesenske akcije, 20% popusta na cijeli Kolpa San asortiman, dodatnih 10% popusta na određene Kolpa san artikle te čak 20% popusta na keramičke pločice.

Preuređujete li ili opremate svoj dom, sada je prilika da se uvjerite u kvalitetu robnih marki i pristupačne cijene Prodajnog centra Đurkin koji se nalazi na adresi Braće Graner 1, Čakovec.

Više informacija dostupno je i putem broja telefona 040/379-021.

Obnovite prostorije uz jesensku akciju u Đurkinu!

Godina ulazi u razdoblje renoviranja, a isto vrijedi i za vaše kupaonice! Započnite s obnovom, jer Đurkin nudi izvrsne popuste na sav Kolpa san asortiman: -20% na cjelokupnu Kolpa san ponudu, i dodatnih 10% na odabrane artikle. Želite li modernizirati, obnoviti, ili samo osvježiti svoju kuhinju, kupaonicu ili stan, Đurkin je mjesto gdje možete kupiti sve što vam treba! Nudimo proizvode izvrsne kvalitete po pristupačnim cijenama, a naša rješenja uvest će potrebnu svježinu u svaki suvremeni dom!