Asortiman

Kompletan asortiman proizvoda u našoj ponudi

Grijanje

Kad se radi o režijama, jedna od najvećih stavki definitivno je grijanje prostora. Kvalitetna rješenja, kakva nudimo, pobrinut će se da troškovi budu svedeni na minimum. Nudimo vam bojlere, kotlove, podno grijanje, radijatore, kamine i sav pribor koji biste mogli trebati za učinkovito izvođenje grijanja.

Grijanje

Klimatizacija

Protok svježeg zraka i dobro ventiliran prostor, kao i regulacija temperature, preduvjeti su za zdravlje, ali i za ugodu boravka. Radilo se o stambenom, industrijskom ili komercijalnom prostoru, nudimo sustave koji će osigurati vrhunski protok zraka. Osobito u vrijeme toplotnih udara, klimatizacija dodatno pomaže s podešavanjem idealne temperature.

Klimatizacija

Sanitarije

Čistoća je pola zdravlja, kaže stara izreka. Što se tiče sanitarne opreme, nudimo vam kupaonsku opremu, namještaj i galanteriju, armature i sve drugo što vam treba za modernu kupaonicu.

Sanitarije

Vodovod

Jedan od osnovnih sustava, o kojima ne razmišljamo mnogo nakon što su postavljeni, jest vodovod. Voda je velika svakodnevna potreba, zbog čega je važno da sredstvo putem kojeg dolazimo do nje funkcionira savršeno. Sposobnost prepoznavanja vrhunskih brendova i dobrih proizvoda razvili smo dugogodišnjim iskustvom, koje koristimo da bismo vam pomogli izabrati ono najbolje.

Vodovod

Keramika

Među najstarijim poznatim materijalima, čija izrada je jedan od najstarijih zanata, nalazi se keramika. Bez obzira na činjenicu da je poznata od davnina, keramika predstavlja potencijal za brojna moderna i otporna rješenja. Primijetimo li da se ujedno radi i o materijalu savršenom za umjetničko izražavanje, mogućnosti korištenja postaju neograničene. Naš asortiman uključuje keramičke pločice renomiranih proizvođača.

Keramika

Elektro

Možda najčišći energent široke upotrebe, električna energija, zahvalan je način za pokretanje brojnih trošila, te rješavanje priključaka i, osobito, rasvjete. Nudimo učinkovita moderna rasvjetna tijela koja koriste LED tehnologiju ili štedne žarulje. Trebate li uličnu, linijsku ili industrijsku rasvjetu, naša ponuda uključuje proizvod koji tražite.

Elektro

Alati

Tražite li vrtni, akumulatorski ili kovani alat – ne tražite dalje! Pokrivamo svaku moguću priliku i potrebu. Trebate li alat za održavanje travnjaka, prostorije u kući ili automobila, naši brendovi su sinonim za dobro i korisno oruđe.

Alati