Novo u ponudi – masažni vanjski bazeni

Posjetite Đurkin prodajni centar i razgledajte najnoviju ponudu vrhunskih masažnih bazena Novelini divina outdoor spa XL. Napravite pravu malu oazu mira i odmora u svom dvorištu uz ovaj kvalitetan i predivan masažni vanjski bazen.

Kako bi sve bilo kao da ste na nekoj od tropskih lokacija, u ponudi imamo i Novellini termalni pokrov za Novellini divina outdoor spa XL koji će ga štiti od lišća i neželjene prljavštine. Novellini lounge sjedalica u boji warm brown idealno će se uklopiti uz Novellini divina outdoor spa i dati posebnu dozu luksuza vašem odmoru.

Novo!

Veliko sniženje uz novo otvorenje

U trgovini Đurkin vas nakon uskršnjih radosti očekuju brojna iznenađenja: tjedan traje kraće, jer u četvrtak, 25. travnja, Đurkin otvara vrata novouređene poslovnice. Osim velkog otvorenja koje počinje u četvrtak, a nastavlja se u petak i subotu, u trgovini Đurkin očekuju vas super popusti do 50 posto, odlični pokloni za svakoga kupca, kao i zlata vrijedni stručni savjeti! Dođite u Đurkin i pronađite sve što vam treba za kućanstvo!

Dođite u Đurkin, jer uz Đurkin i vi ste in.

Veliki popusti povodom preuređenja u prodajnom centru Đurkin

Vrijeme je okretanja novih listova i novih početaka! Tako smo i mi krenuli s preuređenjem prodajnog centra koje, osim što će osvježiti njegov izgled i pružiti osjećaj ugodne kupovine, vama donosi prekrasan dar: popuste do čak 70 posto! Popusti se odnose na dio asortimana, a vrijede do 15. veljače ili do isteka zaliha. Naš prodajni centar radi bez obzira na preuređenje, stoga nas posjetite na dobro poznatoj adresi u ulici Braće Graner 1 u Čakovcu ili nas za bilo kakav upit kontaktirajte na broj telefona 040/379-021 ili e-mailom: infopult1@djurkin.com. Opremite dom ponudom iz prodajnog centra Đurkin, mjesta gdje dobre prilike kombiniramo s ugodnom kupovinom!