VIESSMANN Vitoclima 200-S inverter

Šifra: .04500463

Brend: VIESSMANN

VIESSMANN VITOCLIMA 200-S, 2,6 – 5,1 kW
Visoka učinkovitost u svim uvjetima
Viessmann nudi proizvodnu seriju split klima uređaja Vitoclima 200-S, koja zadovoljava EU ekološke kriterije usmjerene ka smanjenju potrošnje energije.
Sada klimatizacija uzima u obzir vremenske uvjete drugačije nego ranije, kad se uzimala u obzir samo vanjska temperatura.

Inverterska tehnologija
Uređaji Vitoclima 200-S koriste inverter tehnologiju, koja koristi modulaciju kompresora u skladu s traženim uvjetima. Na taj način klimauređaj
konstantno radi kako bi se zadovoljile vaše potrebe.
Vitoclima 200-S je posebno učinkovita pri djelomičnom opterećenju. Odlikuje se s visokim koeficijentom učinkovitosti (COP) kod grijanja i visokim omjerom energetske
učinkovitosti (EER) pri hlađenju, što snizuje pogonske troškove.

Komfortni noćni režim
Noćni način rada (Sleep mode) osigurava korisniku miran san. Odabirom opcije noćni način rada (Sleep mode), kod hlađenja (COOL) ili sušenja (DRY), nakon jedan sat uključuje
se noćni način, a postavljena temperatura se povisuje za 1°C, dva sata kasnije postavljena temperatura se povisuje za 2°C i klimatizacijski uređaj nastavlja rad sa tom temperaturom.
U režimu grijanje (Heat) s uključenom opcijom noćni način rada (Sleep mode) nakon jednog sata postavljena temperatura se snižava za 1°C, dva sata kasnije se snižava za 2°C od postavljene temperature i nastavlja rad sa tom temperaturom.

Jednostavno održavanje
Uređaj se lako čisti s uobičajenim sredstvima za domaćinstvo. Odvojivi zračni filter i poklopac omogućuju jednostavno održavanje.

Ugodna klimatizacija
Vitoclima 200-S je opremljena s osjetnikom temperature prostora u daljinskom upravljaču i na taj način osigurava ugodno klimatizirani prostor.

Funkcija automatskog čišćenja
Čak i nakon što isključite jedinicu radijalni ventilator u unutarnjoj jedinici konstantno puše zrak, kako bi ona ostala suha i čista.

Energetska klasa A++

 

Interesira vas ovaj proizvod? Pošaljite upit ovdje.